Silver Gazelle There's no point living if you can't feel alive!

Wat een pech…

Het had zo mooi moeten zijn! In een normale wereld zou 2020 een prachtig jaar zijn geweest. Concerten van Pearl Jam, Brian Fallon en de Slow Show zijn verplaatst naar 2021. Reizen geannuleerd en bovenal zouden we nu in Nieuw Zeeland zijn geweest. Helaas kwam er de Corona pandemie overheen, werden grenzen gesloten, vluchten geannuleerd en dromen uitgesteld. Als alternatief staat er nu een kerstboom in de woonkamer. Niet gepland, wel opgetuigd!

We zijn inmiddels begonnen aan de laatste loodjes voor de kerst. We zitten thuis in lock-down en zijn druk bezig met de voorbereiding van het kerstmaal. Dat wordt sowieso genieten. Er komen heerlijke menu’s van Restaurant Vesters en van mijzelf. Daarover ongetwijfeld later meer.

Ook heeft de lockdown gezorgd dat er tijd was voor een nieuwe look & feel van mijn website. Het blijft dezelfde onzin, maar het ziet er alleen net iets frisser uit.

Laten we hopen dat in de loop van we volgend jaar weer gaan genieten van alles wat dit jaar niet meer kon. Voor nu wens ik iedereen een fijn en gezond kerstfeest toe! Houd een beetje afstand en doe vooral lief tegen elkaar. Oh en vergeet niet… laat je dag niet verpesten door wat niet mag, maar geniet van de dingen die ondanks alles nog wel kunnen!

Geef een reactie

Ik eet graag koekies. Door gebruik te maken van deze site, ga je akkoord dat ik koekies gebruik.