Fietsen

Mijn fietsen zijn mijn kindjes… oh nee, mijn fietsen zijn hulpmiddelen om energie kwijt te raken, mooie plekken t te bezoeken en te ontspannen. Welke fietsen ik heb (gehad), zie je hieronder.

Fons I

dit was mijn eerste echte racefiets. We leerden elkaar kennen in 2013. Fons I was een schitterende Dura Ace afgemonteerde tweedehands Van Tuyl. Fons, zijn voormalige eigenaar kon er om fysieke redenen (letterlijk) niet meer op zitten. Helaas was de relatie tussen mij en Fons 1 geen lang leven geschonken in verband met een aanrijding.

Fons II

de opvolger van Fons I. Ditmaal geen tweedehands, maar een compleet nieuwe Ultegra afgemonteerde Cannondale CAAD 10. Fons II en ik hebben elkaar leren kennen in augustus 2013. Onze eerste meters zijn gemaakt in Petit Condal, Frankrijk. Op dit moment hebben we enkele duizenden kilometers versleten en zullen er nog vele volgen.

Silver Gazelle

De Silver Gazelle is mijn tot vakantiefiets omgetoverde cross-hybride. Het betreft een Gazelle XR.4 uit 2008.

Een mooi tweedehandsje waar ik erg blij mee ben. Inmiddels zijn er een aantal tochten gemaakt en zullen er spoedig meer volgen!

In juli 2020 heeft er een update plaats gevonden. Aan de voorkant is een bagagedrager gemonteerd. Hierdoor is de capaciteit van de te vervoeren bagage met 25 liter toegenomen.


Zoeken!

Volg me!

Vul je e-mailadres en krijg alles gratis thuisgestuurd

Voeg je bij 85 andere abonnees

Next up!

Dat wordt genieten!juni 19, 2020
Dat was genieten!