Silver Gazelle There's no point living if you can't feel alive!

Fietsen

Het zijn nog net niet mijn kindjes, maar mijn fietsen bekenen wel veel voor me. Ze brengen me van A naar B, zorgen dat ik mijn energie kwijt kan, maar bovenal laten ze me vele avonturen beleven! 

Dit was mijn eerste echte racefiets. We leerden elkaar kennen in 2013. Fons I was een schitterende Dura Ace afgemonteerde tweedehands Van Tuyl. Fons, zijn voormalige eigenaar kon er om fysieke redenen (letterlijk) niet meer op zitten. Helaas was de relatie tussen mij en Fons 1 geen lang leven geschonken en moesten we na vier maanden al afscheid van elkaar nemen.

de opvolger van Fons I. Ditmaal geen tweedehands, maar een compleet nieuwe Ultegra afgemonteerde Cannondale CAAD 10. Fons II en ik hebben elkaar leren kennen in augustus 2013. Onze eerste meters zijn gemaakt in Petit Condal, Frankrijk. Op dit moment hebben we enkele duizenden kilometers versleten en zullen er nog vele volgen.

De Silver Gazelle is mijn tot vakantiefiets omgetoverde cross-hybride. Het betreft een Gazelle XR.4 uit 2008.

Een mooi tweedehandsje waar ik erg blij mee ben. Inmiddels zijn er een aantal tochten gemaakt en zullen er spoedig meer volgen!

In juli 2020 heeft er een update plaats gevonden. Aan de voorkant is een bagagedrager gemonteerd. Hierdoor is de capaciteit van de te vervoeren bagage met 25 liter toegenomen.

Ik eet graag koekies. Door gebruik te maken van deze site, ga je akkoord dat ik koekies gebruik.