Sander

Ik zie wel hoe ver ik kom, maar opgeven is geen optie!

Met dat in gedachten heb ik in 2017 een fiets gekocht om mee op reis te gaan. In 2017 heb ik twee weekenden proefgedraaid in Nederland (Haarlem-Deventer-Haarlem en Haarlem-Renkum-Haarlem). Op basis daarvan heb ik geconcludeerd dat reizen en fietsen een prima combinatie is. De plannen om dit vaker te gaan doen zijn gesmeed, nu nog tot uitvoering laten komen.  Het plan is om dit jaar de Maasroute van Rotterdam naar Langres te gaan verkennen. Dit blog zal een verzameling worden mijn avonturen op de fiets.

Daarnaast is eten een dingetje voor me. En dan vooral lekker eten! Uiteten of zelf wat bereiden, het maakt mij niet uit. Als een eigen creatie echt super lekker is, dan zal ik deze hier met jullie delen onder de noemer ‘recepten‘. Verzoekjes mogen natuurlijk ook, maar weet wel… zij die vragen worden overgeslagen.

Ook is muziek een passie voor me. Het bezoeken van festivals en concerten biedt veel plezier en ontspanning. Wie weet komt er op termijn nog een kleine uitbreiding van dit blog bij.